Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sneijder înscrie primul gol pentru Inter şi aduce o victorie in extremis

Sneijder înscrie primul gol pentru Inter şi aduce o victorie in extremis

Sneijder înscrie primul gol pentru Inter şi aduce o victorie in extremis
04 Oct 2009   •   01:46


Campioana Italiei, Inter Milano, a revenit pe primul loc în Serie A, după o victorie în ultimul minut cu Udinese, scor 2-1. Wesley Sneijder a înscris pe finalul prelungirilor primul său gol pentru Inter, zdrobind inimile jucătorilor de la Udinese.

Dejan Stankovic a deschis scorul pentru nerazzurri în minutul 22, cu un şut în forţă din interiorul careului, lateral dreapta, dar Antonio Di Natale a egalat cinci minute mai târziu. Victoria duce formaţia lui Jose Mourinho la un punct în faţa Sampdoriei, în fruntea clasamentului.

În cealaltă partidă a serii, Bari şi Catania şi-au împărţit punctele la capătul unei remize dezamăgitoare pe San Nicola. Ocaziile au fost rare, cele două echipe chinuindu-se pe un teren greu, criticat des în acest sezon. Singura ocazie importantă a partidei a venit când Vitali Kutuzov a nimerit bara pentru Bari, în prima repriză.

Catania rămâne fără victorie în acest sezon şi în zona retrogradării din cauza unui golaveraj dezavantajos, în timp ce Bari a urcat pe locul nouă, graţie punctului obţinut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close