Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Streit a fost suspendat de Schalke 04, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Magath

Streit a fost suspendat de Schalke 04, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Magath

Streit a fost suspendat de Schalke 04, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Magath
03 Sep 2009   •   14:26

Mijlocaşul german de origine română Albert Streit a fost suspendat de clubul său, Schalke 04, până la noi ordine, după ce acesta a dat dovadă de lipsă de profesionalism, informează L'Equipe.

"De la sosirea mea aici, le-am cerut tuturor jucătorilor să dea dovadă de o cât mai mare seriozitate, să muncească din greu şi să îşi forţeze limitele. Nu a fost, însă, deloc cazul lui Albert Streit", a declarat Magath.

Streit, în vârstă de 29 ani, are contract până în 2012 cu gruparea din Gelsenkirchen, pentru care a disputat doar 14 meciuri, de la sosirea sa, în 2007, şi nu este la prima abatere disciplinară. El a mai fost trimis la echipa de rezerve, din motive disciplinare, în ianuarie, împreună cu Peter Loevenkrands şi Carlos Grossmueller, de către predecesorul lui Magath, Fred Rutten. Dacă ultimii doi s-au transferat de la Schalke, Streit a rămas singurul supravieţuitor al trio-ului rebel.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close