Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sturm Graz : Suntem favoriţi în meciul cu Dinamo

Sturm Graz : Suntem favoriţi în meciul cu Dinamo

Sturm Graz : Suntem favoriţi în meciul cu Dinamo
Sursa foto: strum graz franco foda
17 Sep 2009   •   11:55

Au trecut opt ani de la cea mai bună performanţă a Sturm Graz în fotbalul euroopean, cu intrar în faza grupelor a Champions League, anul acesta însă ambiţiile lor sunt mai modeste, nu însă şi atitudinea.

După opt ani de joc în ape tulburi, Sturm pare să îşi revină, iar cu revenirea în Europa ai planuri mai contra lui Dinamo în grupa F a Europa League.
Antrenorul greman al lui Sturm, Franco Foda, este încrezător în victorie, ia trecerea de grupe ar fi un plus major pentru club, deşi trebuie să se mai înfrunte şi cu Galatasaray şi Panathinaikos.

"Nu doar că avem o şansă la victori, suntem favoriţi?, declara Foda făcând referire la meciul cu dinamoviştii. ? Trebuie să fim răbdători şi să fi atenţi la contraatacurile periculoase ale adversarilor şi la ocaziile care vor veni. Toate echipele româneşti sunt puternic. Ei sunt bine organizaţi în apărare şi au un colectiv puternic."

Foda l-a numit pe Marius Nicolae ca fiind cea mai mare ameninţare, deşi acesta este accidentat şi nici nu a făcut deplasarea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close