Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stuttgart eliminată din Cupa Germaniei. Presiunea pe antrenorul lui Marica, tot mai mare

Stuttgart eliminată din Cupa Germaniei. Presiunea pe antrenorul lui Marica, tot mai mare

Stuttgart eliminată din Cupa Germaniei. Presiunea pe antrenorul lui Marica, tot mai mare
28 Oct 2009   •   03:22


Vfb Stuttgart şi Borussia Dortmund au fost eliminate din Cupa Germaniei de echipe din diviziile inferioare, după disputarea partidelor din optimile competiţiie. Adversara Unirii Urziceni în grupele Ligii Campionilor, Stuttgart, a fost învinsă cu 1-0 în deplasare la SpVgg Greuther Furth, din 2.Bundesliga, în timp ce Dortmund a piercut cu 2-3 meciul cu Vfl Osnabruck, din liga a treia.

În celelalte partide ale serii, FC Koln s-a impus cu 3-0 la SV Eintracht Trier 05 şi FC Augsburg a trecut de rivala din 2. Bundesliga MSV Duisburg cu 5-0.

Furth a oferit celor de la Stuttgart a cincea înfrângere consecutivă şi a sporit presiunea pe umerii antrenorului Markus Babbel. Bernd Nehrig a înscris unicul gol al partidei, în minutul 32, la prima ocazie a gazdelor. Furth putea să înscrie şi al doilea gol în minutul 49, când Sami Allagui a rămas singur în careu cu Jens Lehmann, dar nu a reuşit să îl învingă pe veteran.

Stuttgart, incapabilă să îşi creeze foarte multe ocazii de a înscrie, a ratat o şansă uriaşă cu 12 minute înainte de final, când Julain Schieber şi Ciprian Marica au fost opriţi de Stephan Lobue din drumul spre golul egalizator.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica VfB Stuttgart
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close