Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stuttgart-FC Koln 0-2. Adversarii Unirii nu sunt în formă. Rezultate Bundesliga

Stuttgart-FC Koln 0-2. Adversarii Unirii nu sunt în formă. Rezultate Bundesliga

Stuttgart-FC Koln 0-2. Adversarii Unirii nu sunt în formă. Rezultate Bundesliga
Sursa foto: fotbal sut
19 Sep 2009   •   19:37

Bayern, Hoffenheim şi Mainz au urcat în clasament după victoriile luptate de duminică. Fiecare dintre ele este acum la două puncte de Leverkusen şi Hamburg, care au duminică meciuri cruciale în etapa a şasea din Bundesliga


Adversara Unirii Urziceni din Liga Campionilor nu este tocmai în formă bună. După egalul surpriză cu Rangers a mai venit un duş rece pentru Stuttgart. A pierdut în faţa Koln cu 2-0. Marica a intrat pe sfârşitul meciului, dar n-a putut face nimic.


De altfel, deşi Stuttgart a dominat meciuş şi a avut posesia, prima repriză a fost a oaspeţilor. Sebastian Freis şi-a adus echipa în avantaj în minutul 25. Zece minute mai târziu, Fabrice Ehret aproape a dublat scorul, dar şutul său a nimerit bara. Stuttgart a continuat să controleze meciul în a doua repriză, dar rezerva lui Koln Wilifred Sanou a fost cel care în înscris în secundele de prelungire ale meciului şi a închis tabela.


Echipa antrenată de Markus Babbel a evoluat în următoarea formulă: Lehmann - Träsch, Tasci, Delpierre, Boka - Khedira, Kuzmanovici (Rudy '62) - Hilbert (Elson '46), Gebhart (Marica '76) - Pogrebniak, Cacau.

Unirea Urziceni va întâlni formaţia VfB Stuttgart, în Grupa G a Ligii Campionilor, la 29 septembrie (etapa a doua), pe stadionul Steaua, şi la 9 decembrie (ultima rundă), în Germania.



Rezultate Bundesliga

Bayern Munchen 2 - 1 Nurnberg
Bochum 2 - 3 Mainz
Hannover 1 - 1 Borussia Dortmund
Monchengladbach 2 - 4 Hoffenheim
Stuttgart 0 - 2 FC Koln
Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close