Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Supercupa Europei: Barcelona a câştigat al doilea trofeu al anului, în prelungiri cu Şahtior

Supercupa Europei: Barcelona a câştigat al doilea trofeu al anului, în prelungiri cu Şahtior

Supercupa Europei: Barcelona a câştigat al doilea trofeu al anului, în prelungiri cu Şahtior
29 Aug 2009   •   01:15

FC Barcelona s-a încălzit pentru noul sezon câştigând SuperCupa Europei, golul lui Ledesmna din a doua repriză de prelungiri asigurând o victorie cu 1-0 contra câştigătoarei Cupei UEFA, Şahtior Doneţk.

Introdus pe final, Ledesma a jucat un un-doi cu Lionel Messi şi a trimis mingea în poartă cu cinci minute înainte de finalul partidei.

A fost un meci lipsit de inspiraţie pe Stade Louis II din Monaco, ambele echipe chinuindu-se să îşi creeze ocazii de a marca din cauza stării proaste a gazonului.

Sărbătoarea catalanilor după gol şi de la finalul partidei a arătat cât de mult şi-au dorit să câştige trofeul, al cincelea în contul lui Guardiola, în cele 14 luni de când antrenează FC Barcelona.

Barcelona, care a devenit prima echipă ce a câştigat tripla ? Liga Campionilor, La Liga şi Cupa Spaniei ? sezonul trecut, şi-a adjudecat două trofee deja în acest sezon: Supercupa Europei şi Supercupa Spaniei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close