Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tatăl lui Oliver Kahn a ratat preluarea clubului Karlsruher SC, la care a jucat "Oli"

Tatăl lui Oliver Kahn a ratat preluarea clubului Karlsruher SC, la care a jucat "Oli"

Tatăl lui Oliver Kahn a ratat preluarea clubului Karlsruher SC, la care a jucat "Oli"
Sursa foto: oliver kahn
01 Oct 2009   •   18:57

Clubul de fotbal Karlsruher SC din liga a doua germană ar fi putut fi condus de familia fostului portar al grupării, Oliver Kahn. Rolf Kahn, tatăl lui Oliver, a jucat şi el la Karlsruhe în perioada 1963-1965, şi acum a încercat să preia clubul. Kahn senior a primit, însă, doar 295 de voturi în Adunarea Generală a clubului, faţă de Paul Metzinger care a primit 748.
Rolf Kahn a încercat, miercuri, să preia clubul la care el şi fiul său au activat, dar a pierdut în faţa lui Paul Metzger, un primar al unei comune din apropierea oraşului Karlsruhe. Acesta a devenit noul preşedinte al grupării în ciuda sprijinului pe care adversarul său l-a avut de la Oliver Kahn, fost mare internaţional german. Promisiunile făcute de fostul portar au avut legătură cu relaţiile pe care acesta şi le-a făcut de-a lungul timpului şi de care s-ar fi putut folosi pentru a ridica gruparea şi de a o duce în prima ligă. Cu toate acestea, acţionarii clubului nu au fost de acord, iar visul Kahnilor de la conduce Karsruher SC a rămas doar în acest stadiu.
Echipa de fotbal este în acest moment în 2.Bundesliga după ce a retrogradat din primul eşalon fotbalistic la capătul sezonului trecut. Retrogradările şi promovările fac parte, de câţiva ani, din viaţa obişnuită a clubului care, în anii 1955 şi 1956, a câştigat Cupa Germaniei, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bundesliga
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close