Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Telenovela continuă: Wesley Sneijder a refuzat transferul la Inter

Telenovela continuă: Wesley Sneijder a refuzat transferul la Inter

Telenovela continuă: Wesley Sneijder a refuzat transferul la Inter
25 Aug 2009   •   19:36


În ciuda informaţiilor care sugerau că starul lui Real Madrid, Wesley Sneijder, se afla pe punctul de a semna cu Inter Milano, cotidianul Marca susţine acum că olandezul s-a răzgândit.

Conform presei internaţionale, fostul jucător de la Ajax urma să se deplaseze la Milano cu avionul pentru a semna înţelegerea, dar Marca informează că Sneijder a decis ulterior să nu se mai suie în avion şi să rămână la Madrid, unde se va lupta din greu pentru un loc de titular sub bagheta antrenorului Manuel Pellegrini.

Clubul îi făcuse însă deja bagajele, lăsându-l pe jucător fără numărul 10 de pe tricou, care a ajuns la Lassana Diarra, după cum s-a văzut la Trofeul Santiago Bernabeu de luni, când Real a învins Rosenborg.

Real Madrid şi Inter Milano se înţeleseseră pentru 15 milioane de euro, dar salariul a fost cel care l-a determinat pe Sneijder să refuze mutarea în Serie A. Totuşi, fără un post de titular asigurat, Sneijder riscă să rateze Cupa Mondială din 2010. Olandezul a venit la Madrid în 2007 şi a evoluat în peste 50 de partide, dar a devenit un surplus la cerinţe după ce Real i-a transferat pe Kaka, Xabi Alonso şi Cristiano Ronaldo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Inter Milano
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close