Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tevez, amendat cu un 1 milion de lire sterline. Argentinianul vrea să-l dea în judecată pe Mancini

Tevez, amendat cu un 1 milion de lire sterline. Argentinianul vrea să-l dea în judecată pe Mancini

Tevez, amendat cu un 1 milion de lire sterline. Argentinianul vrea să-l dea în judecată pe Mancini
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   10:28

Atacantul lui Manchester City Carlos tevez a fost amendat cu salariul său pe patru săptămâni, aproximativ 1 milion de lire sterline, ca urmare a refuzului de a intra pe teren la meciul de Liga Campionilor cu Bayern Munchen, de pe 27 septembrie.

O anchetă internă a clubului care se află pe primul loc în clasamentul din Premier League l-a găsit pe argentinian vinovat  de nerespectarea a cinci reguli, printre care şi cea care prevede „obligaţia de a participa la orice meci pentru care a fost convocat”.

Alături de amendă, Tevez a primit şi o suspendare de două săptămâni, pedeapsă deja ispăşită, şi un avertisment privind atitudinea sa în viitor.

Jucătorul sud-american a explicat că incidentul a fost cauzat de o neînţelegere, declarând că a refuzat să meargă la încălzire, deoarece o făcuse deja.

Potrivit unor surse din anturajul fotbalistului, citate de BBC, Tevez intenţionează să-l dea în judecată pe managerul Roberto Mancini, italianul fiind acuzat de calomnie.

Carlos Tevez a fost transferat la Manchester City în 2009, până acum reuşind să înscrie de 53 de ori în 91 de apariţii pentru actualul lider din Anglia. În acest sezon, argentinianul a evoluat de numai cinci ori, de două ori ca titular, şi nu a marcat niciun gol.

În această vară, tevez şi-a manifestat în mai multe rânduri dorinţa de a pleca din Anglia, dar preţul cerut de Manchester City în schimbul său, aproximativ 40 de milioane de euro, a blocat orice tentativă a vreunei echipe de a-l achiziţiona.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close