Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tevez, Lampard şi Rooney, în topul celor mai mari 10 "trădători" din Premier League

Tevez, Lampard şi Rooney, în topul celor mai mari 10 "trădători" din Premier League

Tevez, Lampard şi Rooney, în topul celor mai mari 10 "trădători" din Premier League
Sursa foto: carlos tevez
07 Mai 2010   •   22:16

Suporterii au pretenţia ca fotbaliştii să îşi iubească şi respecte clubul şi sunt de multe ori dezamăgiţi să vadă că aceştia pleacă uneori chiar la rivalele de moarte. Exemplele sunt numeroase în toate campionatele, iar redactorii de la goal.com au făcut un top al jucătorilor care şi-au trădat culorile, transferându-se la mari rivale.
10. Jermain Defoe. S-a transferat în ianuarie 2004 de la West Ham United la Tottenham. Cele două cluburi londoneze sunt rivale, iar faptul că Defoe a părăsit pe West Ham după retrogradarea clubului nu a fost uitat.
9. Wayne Rooney. A părăsit în 2004 pe Everton, echipă care l-a format, şi a plecat la o rivală regională, Manchester Unired. Cu toate că Liverpool este obiectul duşmăniei suporterilor de la Everton, nici plecarea la United nu le-a picat prea bine.
8. Michael Owen. Fostul copil-minune al fotbalului englezesc a avut "tupeul" să semneze, în 2009, cu Manchester United în ciuda faptului că a evoluat ani buni pentru Liverpool. În cei cinci ani trecuţi de la plecarea de pe Anfield Road, Owen jucase la Real Madrid şi Newcastle, dar acest lucru nu i-a consolat deloc pe fanii "cormorani".
7. Paul Ince. Fostul mijlocaş a jucat pentru Manchester United şi, totuşi, a acceptat să se transfere în 1997 de la Inter Milano la Liverpool.
6. Nick Barmby. A trecut în 2000 de la Everton chiar în curtea rivalilor de moarte, Liverpool.
5. Alan Smith. Puţine rivalităţi sunt mai mari decât cea dintre Leeds United şi Manchester United, iar Smith declarase că nu ar păşi niciodată pe Old Trafford. Au fost doar vorbe goale, însă, întrucât jucătorul a mers la rivalii de moarte în 2004, după ce Leeds a retrogradat din Premier League împovărată de datorii.
4. Frank Lampard. Jucător emblematic pentru Chelsea în prezent, Lampard a creat rumoare în 2001, atunci când a lăsat-o pe West Ham pentru rivala din capitala Angliei.
3. Ashley Cole. S-a transferat de la Arsenal la Chelsea în 2006, dezamăgindu-i pe fanii "tunari", care de atunci îl fruieră copios de fiecare dată când Chelsea vine pe Emirates Stadium.
2. Carlos Tevez. Argentinianul a făcut dovada clară a calităţilor sale la Manchester United, dar Alex Ferguson nu i-a acordat niciodată atenţia pe care acesta considera că o merită. Astfel, Tevez a trecut în partea cealaltă oraşului, la Manchester City, într-unul din transferurile - cap de afiş ale anului 2009.
1. Sol Campbell. Fostul internaţional englez s-a transferat direct de la Tottenham la Arsenal în 2001 şi i-a scandalizat pe fanii celor de la Spurs.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carlos Tevez Premier League transfer
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close