Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tevez trădează United şi semnează cu Manchester City pentru 30 de milioane de euro

Tevez trădează United şi semnează cu Manchester City pentru 30 de milioane de euro

Tevez trădează United şi semnează cu Manchester City pentru 30 de milioane de euro
Sursa foto: carlos tevez
14 Iul 2009   •   14:24

Atacantul argentinian Carlos Tevez a fost eroul unei poveşti parcă fără sfârşit după sfâşitul sezonului, iar insistenţa celor de la Manchester City a fost cea care a făcut diferenţa, în cele din urmă. Gruparea la care mai activează Robinho sau Craig Bellamy şi-a asigurat serviciile atacantului pentru aproximativ 30 de milioane de euro, luându-l chiar din curtea rivalei de moarte, Manchester United. Vizita medicală este ultima formalitate care mai trebuie îndeplinită pentru ca transferul să devină oficial.
Transferul jucătorilor este, în mod normal, o operaţiune destul de simplă. Un club plăteşte altui club o sumă de bani, iar jucătorul semnează contract de joc noua echipă. În cazul lui Tevez, însă, situaţia a fost mult mai complicată, deoarece firma MSI deţinea drepturile asupra jucătorului, iar negocierile trebuiau făcute între mai multe părţi. În cele din urmă, însă, s-a ajuns la un acord exact pentru suma pe care ar fi trebuit să o plătească şi Manchester United pentru a ţine jucătorul pe Old Trafford. Tevez a jucat sub comanda lui Alex Ferguson timp de doi ani, timp în care a apărut în 99 de partide oficiale şi a înscris 34 de goluri, conform Eurosport.
Transferul jucătorului de 25 de ani l-a entuziasmat pe tehnicianul galez Mark Hughes, care l-a mai dorit la echipă pe atacantul Barcelonei, Samuel Eto'o, camerunezul refuzând transferul. Tevez devine, pe lângă Robinho, al doilea jucător recunoscut mondial, din atacul lui City.
"E o veste incredibilă. Carlos este un jucător internaţional de cea mai înaltă clasă care are toate atributele pentru a propulsa clubul înainte. Nu este doar extraordinar din punct de vedere tehnic, dar este şi un marcator înnăscut care ne dă multe posibilităţi în atac. Abia aştept să îl întâmpin", a declarat antrenorul, potrivit goal.com.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close