Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Transfer fabulos pe final de an. Aproape 90 de milioane de dolari pentru un jucător trecut de 30 de ani

Transfer fabulos pe final de an. Aproape 90 de milioane de dolari pentru un jucător trecut de 30 de ani

Transfer fabulos pe final de an. Aproape 90 de milioane de dolari pentru un jucător trecut de 30 de ani
24 Dec 2016   •   16:42

Valorosul atacant argentinian Carlos Tevez se va transfera de Anul Nou de la Boca Juniors la echipa chineză de fotbal Shanghai Shenhua, pentru suma de 84 milioane de euro (87,79 milioane dolari), potrivit presei sud-americane, citată de Reuters. 

Tevez, care joi s-a căsătorit cu mama celor trei copii ai săi, Vanesa Mansilla, ar urma să anunţe săptămâna viitoare semnarea unui contract pe doi ani cu Shenhua, echipă antrenată de fostul internaţional uruguayan Gustavo Poyet. 

''Având în vedere cifrele vehiculate, e imposibil să nu plece'', a declarat preşedintele clubului Boca, Daniel Angelici, prezent la nuntă. 

Vineri, clubul englez Chelsea anunţase că mijlocaşul brazilian Oscar se va alătura echipei chineze Shanghai SIPG după Anul Nou. Nu au fost oferite detalii financiare, dar presa a relatat că gruparea asiatică va plăti 60 de milioane de euro pentru Oscar. 

Tevez a jucat la West Ham United, Manchester United, Manchester City şi Juventus, timp de zece ani în Europa, după ce plecase de la Boca la Corinthians, în Brazilia, în 2005. 

Boca ar putea să îl piardă şi pe mijlocaşul Fernando Gago, care ar putea lua şi el drumul Chinei. 

''Discutăm cu agentul lui Gago. Există o ofertă pentru el din China şi dacă este importantă nu vom putea concura cu ea'', a precizat Angelici pentru Radio La Red. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Carlos Tevez transfer
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close