Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Trapattoni rămâne antrenor al Irlandei până în 2012: "Echipa are superpotenţial"

Trapattoni rămâne antrenor al Irlandei până în 2012: "Echipa are superpotenţial"

Trapattoni rămâne antrenor al Irlandei până în 2012: "Echipa are superpotenţial"
Sursa foto: giovanni trapattoni
25 Sep 2009   •   23:03

Italianul Giovanni Trapattoni este foarte mulţumit de postul pe care îl ocupă la cârma echipei naţionale a Irlandei. Atât de mult îi place lui "Trap" în Irlanda, că şi-a prelungit contractul cu federaţia din insulă pentru până la Campionatul European din 2012. Echipa Irlandei este în actualele preliminarii într-o grupă din care, interesant, face parte şi naţionala Italiei, pe care Trapattoni a antrenat-o în trecut.
Echipa naţională a Irlandei a jucat, până acum, opt meciuri în grupa 8 de calificare la Cupa Mondială din Africa de Sud,şi nu a pierdut nici unul din ele! Irlandezii au 16 puncte, date de cele patru victorii şi patru rezultate de egalitate. Echipa se află pe locul al doilea în grupă, în spatele Italiei, care are un avans de patru puncte, şi peste Bulgaria (11 puncte). Aproape calificaţi la barajul pentru Cupa Mondială, oficialii federaţiei de la Dublin i-au oferit lui Trapattoni prelungirea contractului şi acesta a acceptat, impresionat de calităţilor unora dintre jucătorii irlandezi.
"Această echipă are un potenţial foarte mare şi vreau să continui ce am început aici", a declarat italianul, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala italiei
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close