Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Turcii îl vor pe Mircea Lucescu la naţionala lor. Il Luce: Să vină oferta şi discutăm

Turcii îl vor pe Mircea Lucescu la naţionala lor. Il Luce: Să vină oferta şi discutăm

Turcii îl vor pe Mircea Lucescu la naţionala lor. Il Luce: Să vină oferta şi discutăm
12 Oct 2009   •   18:39


Potrivit unui articol publicat luni de cotidianul Takvim, Federaţia Turcă de Fotbal (TFF), prin preşedintele Mahmut Ozgener, i-a propus lui Mircea Lucescu postul de selecţioner, rămas vacant după demisia lui Fatih Terim. Fostul selecţioner a renunţat la post după înfrângerea echipei sale în faţa Belgiei, scor 2-0, rezultat ce a consemnat şi eliminarea Turciei din cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2010.

Mahmut Ozgener este cel care îl doreşte pe Lucescu la conducerea tehnică a naţionalei Turciei, deşi alţi oficiali ai federaţiei ar vrea un antrenor turc. "Federaţia, care i-a făcut o ofertă antrenorului român, aşteaptă decizia acestuia", notează jurnalul turc, citat de Mediafax.

Un alt cotidian, Milliyet, notează că Mircea Lucescu a declarat la emisiunea FutboLig de la postul tv Star, că s-ar gândi la o astfel de ofertă, dar că ea încă nu a venit. "Da, m-aş gândi la ofertă, dar... până acum nu am primit niciuna. Să vină, iar apoi vom mai discuta", a declarat Lucescu..

Mediafax mai scrie că Hurriyet, un alt ziar din Turcia, a anunţat că oficialii TFF au convenit, în şedinţa de duminică a Consiliului de Conducere, ca Mircea Lucescu să nu fie adus la naţionala Turciei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close