Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Veteranul Dwight Yorke va agăţa ghetele în cui, la 37 de ani

Veteranul Dwight Yorke va agăţa ghetele în cui, la 37 de ani

Veteranul Dwight Yorke va agăţa ghetele în cui, la 37 de ani
05 Sep 2009   •   01:34


Fostul atacant al lui Manchester United, Dwight Yorke, şi-a anunţat retragerea din fotbal. În vârstă de 37 de ani şi cu un total de 480 de partide jucate la nivel de club şi 147 de goluri marcate, Yorke a câştigat Liga Campionilor cu Manchester United, precum şi trei titluri consecutive în Premier League.

Pe Old Trafford, Yorke a format un cuplu de temut cu Andy Cole şi a reuşit 64 de goluri în 151 de partide.

Fostul căpitan al naţionalei statului Trinidad şi Tobago a fost pus pe liber de Sunderland, la finalul sezonului trecut, şi a decis să renunţe la activitatea profesionistă. "A venit timpul să agăţ ghetele în cui. Deşi sunt în continuare în formă, nu întineresc. Am avut parte de o perioadă frumoasă. Sper ca oamenii să îşi aducă aminte că am luat şi eu parte la acest joc. Am fost binecuvântat şi am jucat alături de mari jucători, precum Roy Keane, Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham sau Peter Schmeichel", a spus Yorke, care nu au uitat să îl menţioneze şi pe fostul său antrenor Sir Alex Ferguson.

Yorke a acceptat postul de antrenor secund pentru Trinidad şi Tobago, până la sfârşitul preliminariilor pentru CM 2010, şi spune că vrea să rămână în lumea fotbalului. "Mereu am plănuit să rămân în fotbal. Visul meu este să acumulez experienţă şi să folosesc ceea ce am învăţat în perioada de jucător pentru a antrena cândva o echipă din Anglia", a mai spus Yorke.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close