Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victoraş Iacob aduce victoria şi un loc mai bun în clasament pentru Iraklis Salonic (VIDEO)

Victoraş Iacob aduce victoria şi un loc mai bun în clasament pentru Iraklis Salonic (VIDEO)

Victoraş Iacob aduce victoria şi un loc mai bun în clasament pentru Iraklis Salonic (VIDEO)
02 Noi 2009   •   16:47


Fostul atacant al Stelei, Victoraş Iacob, a marcat unicul gol al întâlnirii dintre Iraklis Salonic şi Asteras Tripolis, scor 1-0. Atacantul român a punctat cu două minute înainte de fluierul final şi a adus echipei sale trei puncte ce au săltat-o deasupra zonei retrogradării în Super League.

La vârf, Panathinaikos Atena şi Olympiakos Pireu continuă să meargă umăr la umăr, fiind despărţite în clasament doar de faptul că "verzii" au înscris mai multe goluri. Panathinaikos Atena, adversara echipei Dinamo Bucureşti în Europa League, a reuşit a 8-a victorie în 9 etape după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, Panionios Atena.

Francezul Djibril Cisse a fost jucătorul decisiv al gazdelor, reuşind mai întâi să deschidă scorul, în minutul 9, dintr-o lovitură de la 11 m, pe care a transformat-o după ce tot el a fost faultat în careu, iar apoi a dublat avantajul echipei sale, două minute mai târziu, când a marcat cel de-al şaselea său gol din acest sezon. Panionios a redus din handicap după pauză, prin Sito Riera, în minutul 53.

De partea cealaltă, Olympiakos Pireu a reuşit să se impună sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe terenul formaţiei Atromitos. Singurul gol al partidei a fost înscris de Gonzalez în minutul 80.

Alte rezultate înregistrate în etapa a 9-a din Grecia:
Larissa - Aris Salonic 2-2
PAOK Salonic - Xanthi 1-0
Kavala - Panthrakikos 3-0
Giannina - Levadiakos 1-1
Ergotelis - AEK Atena 2-2

Golul lui Victoraş Iacob


Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close