Antena 3 CNN Sport Fost fotbalist din România, cu peste 250 de meciuri în prima ligă, mort în urma unui accident

Fost fotbalist din România, cu peste 250 de meciuri în prima ligă, mort în urma unui accident

Marian Bașno, avea 66 de ani, și a decedat în urma unui accident rutier, produs la Budești, o comună de lângă Râmnicu Vâlcea, în timp ce se întorcea acasă, de la București, duminică.

Fost fotbalist din România, cu peste 250 de meciuri în prima ligă, mort în urma unui accident
de Andreea Cigolea    |    14 Iun 2021   •   15:48

Marian Bașno, fostul mare fotbalist al Chimiei Râmnicu Vâlcea, a decedat în urma unui accident auto. Lumea fotbalului vâlcean a fost zguduită de vestea decesului fostului mare fotbalist al Chimiei Râmnicu Vâlcea, Marian Bașno 66 ani.

Acesta s-a stins din viață în urma unui accident auto produs la Budești, o comună de lângă Râmnicu Vâlcea, în timp ce se întorcea acasă, de la București.

Pompierii Detaşamentului Petroșani au găsit un autoturism izbit în parapetul de la marginea drumului în care se aflau doi bărbaţi răniţi, dar conştienţi şi cooperanţi. Imediat au fost declanşate, concomitent, manevrele de extragere în siguranţă a răniţilor cu cele de acordare a ajutorului medical. 

Automobilul în care se afla fostul jucător, care activa în prezent ca oficial al celor de la AJF Vâlcea (președinte al Comisiei pentru Statutul și Transferul jucătorilor de fotbal), ar fi intrat pe contrasens și s-a lovit de o altă mașină.

Transportat de urgență la Spitalul Județean Vâlcea, Bașno, din păcate, nu a mai putut fi salvat. I s-a declarat decesul după un stop cardio-respirator.

 

×
Subiecte în articol: Marian Bașno accident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close