Antena 3 CNN Sport Off Sport Dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui”

Dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui”

Dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui”
Sursa foto: Foto: Facebook/Michael Schumacher
de S.T.    |    21 Sep 2017   •   00:15

Au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, iar starea sa de sănătate este în continuare gravă.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul familiei.

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher în cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher accident coma proces
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close