Antena 3 CNN Sport Off Sport Fratele lui Didi Prodan, mesaj cu subînțeles pentru șeful FRF: ”Burlene, o să te urmăresc toată viața!”

Fratele lui Didi Prodan, mesaj cu subînțeles pentru șeful FRF: ”Burlene, o să te urmăresc toată viața!”

Fratele lui Didi Prodan, mesaj cu subînțeles pentru șeful FRF: ”Burlene, o să te urmăresc toată viața!”
21 Noi 2016   •   16:11

Ciprian Prodan a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au fost aproape la înmormântarea fratelui său, Didi Prodan, fostul internațional care a murit miercuri seara, la vârsta de 44 de ani.

Înainte de a se urca în mașină, pentru a reveni la Satu Mare, Ciprian Prodan (37 de ani), fost fotbalist la Olimpia, ASA, Universitatea Cluj, Poli Timișoara, FC Brașov, Mediaș, ASA Târgu-Mureș și la Victoria Brănești, a postat pe contul său de Facebook următorul text: ”În aceste momente grele cu sufletul sfâșiat de durere ținem sa va mulțumim pt sprijin și mesajele de compasiune. Sa ne rugam pt Odihna Veșnică și sa păstrăm Vie memoria lui , Dumnezeu sa te aibă în pace Frate!”, potrivit libertatea.ro.

Contactat de ”Libertatea”, Ciprian n-a dorit să comenteze faptul că FRF n-a fost reprezentată de lideri la înmormântare, ci a preferat să trimită personaje secundare, dar a promis un lucru: ”Burlene, o să te urmăresc toată viața!”.

 

×
Subiecte în articol: daniel prodan a murit
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close