Antena 3 CNN Sport Off Sport În sufrageria lui a rămas campion. Mesajul cu care Lance Armstrong a împărţit internauţii în două tabere

În sufrageria lui a rămas campion. Mesajul cu care Lance Armstrong a împărţit internauţii în două tabere

În sufrageria lui a rămas campion. Mesajul cu care Lance Armstrong a împărţit internauţii în două tabere
12 Noi 2012   •   11:43

Lance Armstrong a postat în mod sfidător o poză pe Internet în care se afişează în prezenţa celor şapte tricouri de campion din Turul Franţei, deşi victoriile lui au fost şterse din statistici.

Victoriile americanului din perioada 1999-2005 au fost anulate de forurile cicliste după ce un raport al Agenţiei Anti-Doping a SUA l-a acuzat că a folosit în mod sistematic droguri pentru îmbunătăţirea performanţelor, o acuzaţie pe care a refuzat să o conteste.

Americanul de 41 de ani a fost suspendat pe viaţă şi obligat să returneze banii cu care a fost premiat, în timp ce un fost sponsor îl va da în judecată într-un proces de 12 milioane de dolari.

Totuşi, Armstrong - care nu şi-a recunoscut vinovăţia niciodată - şi-a expus punctul de vedere pe reţelele sociale în acest weekend, unde are 3,8 milioane de urmăritori.

Cu mesajul "Înapoi în Austin şi lenevind..." Armstrong a publicat o poză cu el stând întins pe o canapea, în timp ce pe pereţii din spatele lui se pot observa cele şapte tricouri galbene de campion.



Fotografia a fost redistribuită de aproape 4.000 de ori, atrâgând atât încurajări cât şi furie din partea comunităţii online.

"Wow, chiar afişezi toate simptomele unui sociopat. Cred că ai nevoie de psihoanaliză", a scris un utilizator, în timp un altul i-a spus că "le-ai câştigat pe merit pe toate!!!".

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong Turul Frantei
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close