Antena 3 CNN Sport Off Sport Lovitura pentru Maradona. Fostul fotbalist este acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă din Rusia

Lovitura pentru Maradona. Fostul fotbalist este acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă din Rusia

Lovitura pentru Maradona. Fostul fotbalist este acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă din Rusia
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
04 Iul 2017   •   12:44

O jurnalistă de origine rusă l-a acuzat pe Diego Armando Maradona de hărţuire sexuală la un hotel din Sankt Petersburg, unde starul argentinian a fost invitat pentru finala Cupei Confederaţiilor 2017 la fotbal. 

Ekaterina Nadolskaia susţine că Maradona a încercat s-o dezbrace în camera lui de hotel, unde acceptase să-i ia un interviu. 

”Asistentul lui mi-a aruncat 500 de dolari şi apoi au chemat agenţii de securitate. trei bărbaţi m-au scos din cameră. Nici măcar nu m-au lăsat să-mi iau lucrurile”, a declarat Nadolskaia. 

Oficialii poliției au ajuns la hotel în jurul orei 8:00 dimineaţă şi abia atunci jurnalista şi-a recuperat hainele. 
”Am plecat de acolo cu ei. Nimeni nu mi-a cerut scuze”, a declarat Nadolskaia, care susţine că a depus o plângere. 

Canal 5 al televiziunii din Sankt Petersburg a oferit însă o versiune total diferită şi anume că jurnalista a început să se dezbrace singură în faţa lui Maradona şi a făcut scandal când i s-a cerut să plece. 

”Îi doresc lui Maradona să treacă prin ce am trecut eu. Sper să se comporte cineva cu el de aceeaşi manieră, pentru că în viaţă răul făcut se plăteşte”, a adăugat jurnalista într-un clip video postat pe internet. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Politie interviu fotbalist jurnalista Maradona
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close