Antena 3 CNN Sport Off Sport Nu avem medalii, dar suntem eleganţi: Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică

Nu avem medalii, dar suntem eleganţi: Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică

Nu avem medalii, dar suntem eleganţi: Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    14 Oct 2011   •   13:34

Ana Porgras, care a ocupat locul 6 în finala feminină de la individual compus din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică, va primi, vineri, „Premiul Eleganţei", distincţie acordată în urma voturilor sportivilor şi a ziariştilor prezenţi la competiţia din Tokyo.

 
Deşi nu a reuşit să aducă prima medalie pentru delegaţia României în Japonia, eleganţa sa, mişcările artistice şi siguranţa împletită cu frumuseţea, nu au trecut neobservate. Ea primeşte „Premiul Eleganţei", acordat de Longines, pe baza voturilor exprimate de sportivii şi ziarişii prezenţi la Campionatul Mondial, a anunţat Federaţia Română de Gimnasticã. 
 
Ana Porgras va fi premiată înaintea ceremoniei rezervate medaliaţilor în finala masculină la individual compus, care are loc vineri la prânz.
 
România va încheia participarea la CM din Japonia, la feminin, duminică, atunci când vor intra în finale pe aparate Cătălina Ponor şi Amelia Racea, la bârnă, respectiv Diana Bulimar, la sol. În concursul pe echipe, România a ocupat locul 4, la fel ca la ediţia din 2010. 
 

×
Subiecte în articol: Tokyo
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close