Antena 3 Sport Off Sport Osemintele unui fotbalist celebru, ”pierdute” de cimitirul în care își avea locul de veci

Osemintele unui fotbalist celebru, ”pierdute” de cimitirul în care își avea locul de veci

01 Iun 2017   •   14:23
Osemintele unui fotbalist celebru, ”pierdute” de cimitirul în care își avea locul de veci
Sursa foto: Foto: Wikipedia

Cimitirul din Mage, localitate aflată la circa 64 de kilometri de Rio de Janeiro, în care a fost înmormântat fostul fotbalist Garrincha, a "pierdut" osemintele dublului câştigător al Cupei Mondiale, au declarat familia şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, informează Reuters, potrivit news.ro.

Garrincha, supranumit "Bucuria poporului", pentru evoluţiile sale spectaculoase ca aripă dreapta, a câştigat Cupa Mondială în 1958 şi 1962. Contribuţia lui a fost deteminantă la ediţia din Chile, când a făcut neobservată absenţa lui Pele, accidentat. Garrincha a decedat în 1983, din cauza consumului excesiv de alcool, fiind înmormântat în cimitirul din Mage.

Dar rămăşiţele pământeşti ale fostului fotbalist au fost exhumate şi nu se mai ştie ce s-a întâmplat cu acestea. "Din cercetările noaste, nu ştim sigur dacă mai este înmormântat. Avem informaţii că a fost exhumat şi dus într-o firidă, dar nu există acte despre exhumare", a declarat un reprezentant al autorităţilor locale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close