Antena 3 CNN Sport Off Sport Un arbitru de 17 ani, bătut cu bestialitate în liga a cincea

Un arbitru de 17 ani, bătut cu bestialitate în liga a cincea

Un arbitru de 17 ani, bătut cu bestialitate în liga a cincea
de M.T.    |    12 Oct 2011   •   14:10

Un arbitru din liga a cincea a fost bătut cu bestialitate de către jucătorii echipei Gloria Frumuşica. Victima are 17 ani şi se află abia la începutul carierei.

Adolescentul arbitra meciul dintre Gloria Frumuşica şi Dante Botoşani, care s-a încheiat cu victoria oaspeţilor cu 10-2.

Incidentul a avut loc duminică, iar centralul nu a fost singurul care a avut de suferit, şi unul dintre asistenţii săi, Bogdan Musina, alegându-se cu tricoul rupt.

Am dureri la ureche şi în spate, în zona occipitală. Am depus o cerere pentru a scoate un certificat medical şi mă gândesc să fac şi plângere la poliţie împotriva celor de la Frumuşica. Totuşi, dupa incident, lucrurile s-au calmat şi am terminat bine meciul”, a declarat arbitrul Andrei Baciu pentru botosaneni.ro.

Tânărul cavaler al fluierului a dezvăluit că nu se află la prima experienţă de acest fel şi a adăugat că, dacă va mai fi delegat la meciurile Gloriei Frumuşica, va accepta: „Da, mă duc. Nu mi-e frică, însă sper totuşi să se comporte civilizat şi să nu mai păţesc alte faze de genul ăsta”. 

 


Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Ion Crăciunescu a comentat incidentul. „Cei care au făcut aceste lucru nu pot fi definiţi decât ca nişte bestii. Probabil, cel mai bun lucru pentru ei este să aibă de-a face cu organele de justiţie. Nu am un astfel de vocabular, dar oamenii care-şi fac dreptate cu pumnul pe un teren de sport sunt nişte animale”, a spus viitorul preşedinte al CCA.

În mandatul pe care l-am mai avut la CCA, i-am susţinut cu fonduri şi i-am rugat pe arbitrii să-şi creeze un fond pentru cei fără posibilităţi materiale, pentru că un tânăr ca acesta nu va avea cum să-şi plătească avocaţii, nu va avea bani. Când voi reveni în funcţie, aceasta va fi una dintre problemele importante pe care să o rezolvăm”, a precizat Crăciunescu, fostul mare arbitru considerând în final că „agresorii ar trebui judecaţi de Comisia de Disciplină şi scoşi din viaţa sportivă, dar dincolo de asta, ei trebuie aduşi în faţa justiţiei”.
 


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close