Antena 3 CNN Sport Fostul preparator fizic al Simonei Halep îi ia apărarea

Fostul preparator fizic al Simonei Halep îi ia apărarea

Fostul preparator fizic al Simonei Halep, Dragos Luscan îi ia apărarea Simonei Halep.

Fostul preparator fizic al Simonei Halep îi ia apărarea
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Cojoianu    |    17 Noi 2022   •   23:30

Dragoş Luscan nu înțelege cum substanța Roxadustat a ajuns să fie consumată de Simona Halep şi susţine că cel a aplicat schema ingerării suplimentelor la ordinul nutriționistului străin.

Acesta a explicat că toate suplimentele pe care jucătoarele le folosesc sunt declarate înainte.

„Lucram cu băiatul respectiv. Băiatul respectiv se ocupa de strategia privind suplimentele. Simona s-au întâlnit cu el de câteva ori și, în rest, de la distanță. De partea de suplimente nutritive, la vremea respectivă, se ocupa domnul Daniel Dobre. Implementarea planului era făcută de către Simona, bineînțeles, pentru că ea trebuia să își aleagă, foarte bine, ce mănâncă în funcție de zona în care ne aflam, partea de pe glob unde eram prezenți în momentul respectiv. Nu aș înțelege, poate, cum o substanță interzisă este în aceeași fabrică cu cea care nu este interzisă. Absolut toate suplimentele pe care jucătoarele le folosesc sunt declarate înainte! Dacă există un control anti-doping, când se completează formularul respectiv, trebuie să treci absolut toate pastilele, toate alimentele pe care le consumi, astfel încât ei să știe”, a mărturisit acesta pentru Prosport.

Nutriţionistrul străin este Daniel Dobre, cel care a pregătit-o pe Simona Halep în perioada în care a câștigat turneul de la Roland Garros.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close