Antena 3 CNN Sport Simona Halep, revenire spectaculoasă în clasamentul WTA! Poziția pe care apare pe site-ul oficial al Billie Jean King Cup, în echipa României

Simona Halep, revenire spectaculoasă în clasamentul WTA! Poziția pe care apare pe site-ul oficial al Billie Jean King Cup, în echipa României

Simona Halep (32 de ani) a reapărut în clasamentul WTA, pe site-ul oficial al Billie Jean King Cup.

Simona Halep, revenire spectaculoasă în clasamentul WTA! Poziția pe care apare pe site-ul oficial al Billie Jean King Cup, în echipa României
Sursa foto: Hepta
de Ştefan Petrică    |    15 Mar 2024   •   22:45

Simona Halep va juca din nou pentru România în meciurile de baraj din barajul de calificare în grupa principală programate pe 12, respectiv 13 aprilie în Billie Jean King Cup.

Odată cu prezența la acest turneu, dubla câștigătoare de Grand Slam și-a recuperat locul în clasamentul WTA.

Pe site-ul oficial al Billie Jean King Cup, Simona Halep figurează pe poziția cu numărul 58.

Locul 58, care apare în dreptul Simonei Halep, este cel pe care sportiva îl avea pe 7 august 2023, când a primit prima decizie de suspendare de 4 ani, din partea Tribunalului Sports Resolutions.

Pe 6 iulie 2023 îi expiraseră deja cele 9 luni de suspendare, potrivit deciziei de apel a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

Potrivit site-ului Billie Jean King, Simona Halep apare în echipa României care va juca meciul de baraj pentru calificarea în grupa principala cu Ucraina, din 12-13 aprilie, din Florida, SUA. Și în cadrul lotului României, în dreptul Simonei Halep apare același loc: 58.

Din lotul României fac parte, deocamdată: Ana Bogdan (locul 65 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA) și Anca Todoni (227 WTA). Ucrainencele vor participa cu Elina Svitolina (17 WTA), Lesia Tsurenko (37 WTA) și surorile Lyudmyla și Nadiia Kychenok, ambele cu clasamente bune la dublu.

×
Subiecte în articol: Simona Halep clasamentul WTA
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close