Antena 3 CNN Sport Simona Halep a primit diagnosticul, după accidentarea suferită la Roma. Riscă să rateze turneul de la Roland Garros

Simona Halep a primit diagnosticul, după accidentarea suferită la Roma. Riscă să rateze turneul de la Roland Garros

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze partida cu Angelique Kerber, din turul doi la turneul de tenis de la Roma, din cauza unei accidentări la gamba stângă. La o oră după accidentare, Halep a anunțat și diagnosticul pe care i l-au dat medicii.

Simona Halep a primit diagnosticul, după accidentarea suferită la Roma. Riscă să rateze turneul de la Roland Garros
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    12 Mai 2021   •   23:18

Halep a anunțat, într-o postare pe Twitter, că joi va efectua un RMN, iar pentru moment, timpul de recuperare nu a fost stabilit.

Româna riscă să rateze turneul de la Roland Garros.

"Din păcate o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine voi efectua un RMN, pentru a înțelege leziunile mai detaliat, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgit să-mi închei turneul la Roma în acest fel, dar voi face tot ce pot ca să mă recuperez și să revin cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Vă voi ține la curent cu evoluția situației mele. ”

Dacă investigațiile vor certifica ruptura musculară, e posibil ca Simona Halep să rateze participarea la Grand Slam-ul de la Roland Garros, unde ar porni printre favoritele principale, informează Mediafax.

De asemenea, poate fi pusă în pericol, chiar participarea ei la Jocurile Olimpice.

Simona Halep a abandonat meciul la scorul de 6-1, 3-3, într-un moment în care domina jocul.

Simona Halep, accidentată în Italia

 În setul doi al meciului cu Angelique Kerber, jucătoarea noastră s-a accidentat la gamba piciorului stâng și a părăsit în lacrimi terenul.

Simona Halep câștigase primul set, 6-1, iar la scorul de 3-3 în setul doi, Simona s-a accidentat din senin și nu a mai putut continua partida cu Angelique Kerber. Campioana noastră a cerut intervenția fizioterapeutului care a ajutat-o pentru a ajunge la marginea terenului de joc.

După ce a fost consultată de fizioterapeut, Simona Halep a decis să abandoneze meciul. Când a părăsit arena de la Roma, avea dureri mari la piciorul stâng.

Simona Halep, care a stat în primul tur, a întâlnit-o în a doua rundă pe Angelique Kerber, din Germania. Meciul a avut loc pe „Grand Stand Arena”.  Kerber, fost lider mondial în circuitul feminin, este o cunoștință veche de-ale Simonei. Între cele două jucătoare s-au dat 13 „lupte”, Simona având un mic avantaj: a câștigat de 7 ori, Angelique în 6 rânduri.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close