Antena 3 CNN Externe Antena 3 transmite în direct procesul lui Novak Djokovic

Antena 3 transmite în direct procesul lui Novak Djokovic

Astăzi începe procesul lui Novak Djokovic, care va fi transmis în direct la Antena 3. Autoritățile australiene vor decide dacă Guvernul australian și angajații vamali au comis erori în ceea ce privește procesarea vizei lui Novak Djokovic și dacă decizia lor de a o revoca este corectă.

Antena 3 transmite în direct procesul lui Novak Djokovic
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    09 Ian 2022   •   17:24

Djokovic va participa la audieri, însă în mod virtual, pentru că se află în carantină într-un hotel din Melbourne.

Avocații lui Djokovic au adus dovezi care demonstrează că acesta a trecut prin boală și prin urmare, spun ei, ar trebui să i se permită accesul în Australia chiar și în condițiile în care nu este vaccinat.

De cealaltă parte, autoritățile spun însă că regula potrivit căreia cei care au trecut prin boală pot intra în Australia li se aplică doar australienilor care se întorc în țară și nu străinilor.

Nu în ultimul rând, avocații tenismenului au cerut ca acesta să fie mutat din hotelul în care stă în carantină și care a fost criticat pentru condițiile proaste, într-un centru de cazare unde Novak Djokovic ar putea să se și antreneze înainte de Australian Open.

Dat fiind interesul generat de cazul lui Novak Djokovic, Curtea Federala a Australiei a decis ca documentele procesului să fie puse online la dispoziția publicului.

Familia lui Djokovic, despre australieni: "Îl umilesc pe Novak pentru a călca în picioare Serbia și poporul sârb"

 

 

×
Subiecte în articol: proce viza vaccinare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close