Fiul lui Liviu Dragnea oprește robinetul cu bani pentru clubul de fotbal

de Gabriel Dano    |    13 Ian 2021   •   21:45
Fiul lui Liviu Dragnea oprește robinetul cu bani pentru clubul de fotbal

FC Turris-Oltul Turnu Măgurele se va retrage din Liga 2, după ce patronul Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a luat decizia de a nu mai finanța clubul. Potrivit Gsp.ro, Valentin Dragnea este nemulțumit de rezultatele slabe din acest sezon ale echipei.

Concret, FC Turris ocupă abia locul 13, cu 19 puncte adunate în 15 meciuri. Decizia radicală a patronului va avea ca și consecință retragerea echipei din campionat.

Sezonul precedent, teleormănenii s-au aflat la câteva momente distanță de promovarea în LIga I, dar acum nu au mai avut suficient noroc.

Managerul general Silviu Bogdan, care între timp a părăsit clubul, a confirmat retragerea FC Turris din Liga 2 pentru ProSport.

"Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei si-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare foarte rău de această situație", a declarat Silviu Bogdan.

Rezultatele obținute de Turris în Liga 2 vor fi anulate potrivit Pro Sport.

 

Parteneri
x close