Știri Antena 3 CNN din 27 Noiembrie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 27 Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

73 articole
  • Numai de bine
    27 Noi, 17:30
    S-a întâmplat, ca la scurt timp după ce aduceţi în casă o plantă, să se ofilească? S-a întâmplat să îi cadă florile şi bobocii? Sunteți indignați că se întâmplă aceste lucruri, deși ați udat-o, ați mutat-o într-un ghiveci mai mare și i-ați pus îngrășământ. Se întâmplă tocmai pentru că le-aţi făcut.
    greseli plane numai de bine oana matei flori

    Cinci greşeli frecvente după ce cumpărăm o plantă

Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    27 Noi, 16:55
    Guvernul lansează sâmbătă portalul simplificare.gov.ro, pe care cetăţenii şi companiile se pot informa cu privire la toate măsurile de debirocratizare prevăzute de Executiv. Lansarea site-ului face parte dintr-un program amplu de simplificare şi digitalizare a procedurilor administrative.
    guvern simplificare gov ro debirocratizare

    Guvernul lansează site-ul debirocratizării

  • Numai de bine
    27 Noi, 16:45
    Zâmbeşte! Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi primite de la specialişti pentru o viaţă sănătoasă. Chiar dacă ai gura acoperită de mască, sau poate ai o zi proastă, tot trebuie să zâmbeşti. Cerasela Rogen, coach transformaţional ne spune care sunt beneficiile acestei acţiuni şi cum ne poate schimba viaţa.
    zambet cerasela rogen numai de bine

    Ai zâmbit astăzi? Ce se întâmplă în corpul uman atunci când zâmbești

x close