Antena 3 CNN Timp liber Jurnalistul Antena 3 CNN, Andrei Tomescu, în postura de actor într-un musical: "Un coleg tare bun, sincer. Este precum un copil înțelept"

Jurnalistul Antena 3 CNN, Andrei Tomescu, în postura de actor într-un musical: "Un coleg tare bun, sincer. Este precum un copil înțelept"

A fost spectacol la Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", unde a avut loc premiera ,,HeartBeat - the Musical”, un show românesc autentic, din distribuția căruia a făcut parte și Andrei Tomescu, jurnalistul Antena 3 CNN.

Jurnalistul Antena 3 CNN, Andrei Tomescu, în postura de actor într-un musical: "Un coleg tare bun, sincer. Este precum un copil înțelept"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2022   •   09:49

,,HeartBeat - the Musical” este un spectacol românesc, care prezintă povestea unei iubiri creionate după un scenariu tragi-comic al regizorului și compozitorului Eduard Petru Jighirgiu.

Astfel, oamenii s-au bucurat de un spectacol autentic și emoționant, fiind vorba despre dragostea a doi tineri care provin din medii diferite.

Eduard Petru Jighirgiu a explicat de ce acest spectacol reprezintă o premieră, fiind prima producție românească de musical, inspirată din fapte reale și cântată integral.

"Este un spectacol așa cum este viața noastră, cu bune și cu rele", a declarat regizorul.

Timp de 6 luni, actorii s-au pregătit intens, fiind vorba despre un amestec de canto, actorie și dans.

Emoțiile au fost mari și pentru jurnalistul Andrei Tomescu, acesta interpretând rolul unui tată mărinimos, care își susține copiii în misiunea lor.

"Andrei Tomescu este feblețea mea în acest spectacol, el joacă rolul tatălui meu. Este un coleg tare bun, sincer și este precum un copil înțelept. Și este foarte amuzant", a spus Daria Crișan, actriță.

De asemenea, Andrei Tomescu descrie întreaga experiență trăită pe scenă drept o onoare, care a fost, în același timp, și o mare provocare.

"A fost, în primul rând, o onoare, în al doilea rând, a fost o provocare, iar în al treilea rând, a fost o mare responsabilitate. Oamenii de aici au pariat pe mine, eu neavând cursuri de actorie, a trebuit să muncesc în plus. Ei au avut foarte multă răbdare cu mine și m-au învățat", a afirmat jurnalistul Andrei Tomescu.

După premiera de sâmbătă, următorul spectacol va avea loc anul viitor, pe 4 februarie.

×
Subiecte în articol: Andrei Tomescu actor Antena 3 CNN
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close