Antena 3 CNN Timp liber ''Bătălia Miciilor Genii'', concursul de cultură generală dedicat copiilor

''Bătălia Miciilor Genii'', concursul de cultură generală dedicat copiilor

A patra rundă a concursului ''Bătălia Miciilor Genii'' a fost o provocare pentru copiii înscrişi în competiţie. Aceştia şi-au testat cunoştinţele de cultură generală, răspunzând corect la întrebări din diverse domenii cum ar fi ştiinţe exacte, limba şi literatura română, istorie, geografie, artă şi astronomie. Concursul de cultură generală este adresat copiilor isteţi, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 13 ani.

 ''Bătălia Miciilor Genii'', concursul de cultură generală dedicat copiilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2020   •   23:45

Cei mici s-au pregătit temeinic pentru competiţia Micilor Genii. Au citit, s-au gândit şi au răspuns corect la întrebările de cultură generală.

Pe lângă cunoştinţele solide pe care copiii trebuie să le aibă, o provocare este timpul pe care aceştia îl au la dispoziţie pentru a răspunde.

Competiţia online a copiilor isteţi este menită să le stârnească curiozitatea.

În cadrul fiecărei runde, vor participa cinci concurenți pentru fiecare categorie de vârstă, care vor răspunde la 15 întrebări de cultură generală, într-un timp dat de 20 secunde/întrebare.

Cele mai multe răspunsuri corecte şi rapide au fost oferite de Sebastian, un băieţel de opt ani carismatic şi ambiţios, care va participa la finala din 25 august.

La concurs pot participa copiii şi tinerii români din toate coţurile lumii.

Concursul" Bătălia micilor genii'' este lansat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Subiecte în articol: batalia micilo genii
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close