Antena 3 CNN Timp liber Cozi uriașe la un cunoscut centru termal de lângă București, virale pe internet: "Mă stresez la o coadă de 1 km, ca să am motiv să mă relaxez după"

Cozi uriașe la un cunoscut centru termal de lângă București, virale pe internet: "Mă stresez la o coadă de 1 km, ca să am motiv să mă relaxez după"

Sute de oameni au luat cu asalt cel mai căutat loc pentru relaxare de la marginea Bucureștiului, unul dintre puținele deschise chiar din prima zi a anului.

Cozi uriașe la un cunoscut centru termal de lângă București, virale pe internet: "Mă stresez la o coadă de 1 km, ca să am motiv să mă relaxez după"
Sursa foto: Reddit
de Mia Lungu    |    04 Ian 2023   •   11:34

Oamenii au venit la centrul de relaxare Therme încă de la prima oră. Interiorul s-a umplut rapid, iar afară s-a format o coadă imensă.

Capacitatea de 4000 de persoane pe care o are centrul termal, a fost atinsă în primel zile din an, potrivit site-ului Therme, unde se actualizează constant capacitatea fiecărei zone de relaxare și de mâncare. 

Mai multe fotografii și filmulețe cu mulțimea au fost postate pe rețelele sociale, chiar de cei care așteptau la rând să intre.

Fotografii și filmulețe cu mulțimea uriașă au fost postate pe rețelele sociale chiar de cei care au avut de nevoie de multă răbdare pentru a le veni rândul. 



Imaginile au devenit repede virale, iar glumele și comentariile ironice au curs.

  • "Adică mă stresez la o coadă de 1km, ca să am motiv să mă relaxez după...."
  • "Cozile astea sunt nostalgii comuniste? Sau nostalgia cozilor de pe Valea Prahovei pentru cine a ramas in Bucuresti anul asta?"
  • "Când nu ai apă caldă acasă și șampon de urzică..."

Pentru trei ore petrecute la Therme, vizitatorii au trebuit să plătească între 66 lei și 115 lei, în funcție de zona unde voiau să se relaxeze. Pentru aproape cinci ore, oamenii au trebuit să scoată din portofele între 81 și 130 lei, iar pentru toată ziua, tariful a fost între 101 și 160 de lei.

×
Subiecte în articol: cozi centru termal therme viral
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close