Antena 3 CNN Timp liber Delta Dunării se pregătește pentru turiști. Unde se pot relaxa aceștia

Delta Dunării se pregătește pentru turiști. Unde se pot relaxa aceștia

Delta Dunării se pregătește pentru a primi turiști. Haideți să vedem cum arată unul dintre locurile unde se pot relaxa atât români, cât și străini.

de Georgiana Adam    |    01 Mar 2024   •   19:15

Departe de forfota marilor metropole, există locuri în care vă puteți bucura de liniște, aer curat și peisaje de vis. 

Cu grădini și ape de jur împrejur, centrul de wellness din Deltă vine cu ritualuri străvechi de vindecare din toate părțile lumii, pentru a le oferi celor care îi trec pragul o stare de bine.

”Avem aici tratament, ritual. Daca vin în cuplu, iubire sacră, pentru că avem aici de toate. Daca vine un client singur, avem inner peace și acolo avem exfoliere, masaj și avem facial yoga. Avem aici 7 camere, 5 camere single și 2 pentru cupluri”, a explicat Mustafa Muhammet.

Personalul terapeutic a fost adus din Asia și are o profundă înțelegere culturală a acestor ritualuri.

Masajul de relaxare e cel mai bun răspuns la stres. Joacă un rol esențial în detensionarea mușchilor și a articulațiilor și permite o circulație normală a sângelui în organism. De asemenea, ajută la îndepărtarea oboselii și a anxietății. Masajul SATTVA, ritual tibetan KU-NYE sau ZEN INNER PEACE îmbunătățesc aspectul pielii, ajută la detensionarea mentală și fizică, iar produsele folosite în ședințele de masaj sunt cele pe care, de regulă, le întâlnim și în centre de wellness cu pretenții din Franța, Anglia sau Elveția.

Relaxarea și starea de bine nu sunt dedicate doar adulților, ci și copiilor. Au fost create terapii potrivite vârstei fragede și răbdării copiilor, astfel încât aceștia să își poată însoți părinții în căutarea stării de liniște. În plus, în cazul femeilor însărcinate au fost create ședințe de masaj care îmbunătățesc circulația sângelui și relaxează mușchii picioarelor și ai spatelui pentru a ușura disconfortul și tensiunile din sarcină.

Trei piscine în aer liber, una interioară și 1 piscină pentru copii, șezlonguri ultramoderne, temperatură controlată a apei și hidromasaj, totul într-o atmosferă cu totul aparte, creată pentru a ne detașa de stres și de ritmul trepidant al vieții de zi cu zi. O simplă vizită te obligă să lași la intrare grijile și te transpune într-un univers calm, care are în centrul său atenția pe care o acorzi propriului corp.

×
Subiecte în articol: Delta Dunarii
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close