Antena 3 CNN Timp liber Film Actriţa Mila Kunis va onora o cerere de întâlnire primită pe Internet, la insistenţele lui Justin Timberlake

Actriţa Mila Kunis va onora o cerere de întâlnire primită pe Internet, la insistenţele lui Justin Timberlake

Actriţa Mila Kunis va onora o cerere de întâlnire primită pe Internet, la insistenţele lui Justin Timberlake
12 Iul 2011   •   13:56

Graţie puterii Internetului, cererea pe YouTube a unui puşcaş marin de a ieşi la o întâlnire cu Mila Kunis a fost acceptată de actriţă.

Într-un interviu recent pentru Fox News, vedeta de 27 ani din "Black Swan" a fost întrebată dacă a aflat de videoclipul sergentului Scott Moore în care îi cere să îl însoţească la un bal, în luna noiembrie.

"Bună Mila. Sunt sergentul Moore, dar îmi poţi spune Scott. Voiam să te invit la balul puşcaşilor marini din 18 noiembrie, în Greenville, North Carolina, alături de mine. Gândeşte-te şi contactează-mă", a sunat mesajul soldatului.

Kunis a fost surprinsă şi a cerut detalii despre eveniment. După ce colegul ei din "Friends with Benefits", Justin Timberlake, a provocat-o să îşi îndeplinească datoriile patriotice, Kunis a încuviinţat.

S-a uitat la camera de filmat şi a spus "vom face acest lucru să fie posibil, domnule".

Alte detalii cu privire la faptul dacă actriţa a făcut alţi paşi pentru a confirma prezenţa la bal nu au putut fi clarificate, conform Associated Press.

 


 


×
Subiecte în articol: internet Justin Timberlake
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close