Antena 3 CNN Timp liber Film Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină pe care martorii oculari l-au descris ca ”o cascadorie”

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină pe care martorii oculari l-au descris ca ”o cascadorie”

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină vineri după-amiază în Los Angeles; patru mașini au fost avariate, iar enormul lui SUV negru a ajuns peste un Prius și un Porsche Cayenne.

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină pe care martorii oculari l-au descris ca ”o cascadorie”
Sursa foto: Twitter/KTLA
de Alexandra Ionescu    |    22 Ian 2022   •   10:38

Fostul guvernator, în vârstă de 74 de ani, conducea SUV-ul său GMC Yukon și era pe punctul de a trece pe aglomeratul Sunset Boulevard, la aproximativ două sute de metri de casa lui din Brentwood, când s-a izbit de un Toyota Prius roșu.

S-a spus că Prius-ul făcea o întoarcere în U pe drum când a avut loc coliziunea. Impactul accidentului a fost atât de sever încât airbagurile Prius-ului s-au declanșat în urma coliziunii, la fel ca și cele din vehiculul lui Schwarzenegger.

SUV-ul vedetei s-a rostogolit apoi peste un Porsche Cayenne alb care se afla în spatele lui Schwarzenegger.

Oamenii legii efectuează o anchetă completă cu privire la modul în care s-a produs accidentul. O sursă din poliție a spus că accidentul a fost din vina actorului Terminator, care încerca să facă un viraj la stânga, și nu s-a asigurat.

Nu au fost efectuate arestări, și nici alcoolul sau drogurile nu au fost cauza accidentului.

Șoferița mașinii Prius a fost rănită și a fost dusă cu ambulanța la spital.

Cu câteva minute înainte de producerea accidentului, Schwarzenegger a fost văzut luând prânzul cu fiul Patrick, în vârstă de 28 de ani, și fiica Christina, în vârstă de 30 de ani, la mai puțin de zece minute de locul unde s-a produs accidentul.

”Parcă era o cascadorie de film!”, a spus un martor ocular, potrivit The Daily Mail.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close