Antena 3 CNN Timp liber Film Primele imagini de la premiera Avatar 2, desfăşurată la Londra. 13 ani au aşteptat fanii aceste momente

Primele imagini de la premiera Avatar 2, desfăşurată la Londra. 13 ani au aşteptat fanii aceste momente

Marţi, 6 decembrie, continuarea renumitului film Avatar a fost urmărită în premieră de fanii din Londra. James Cameron şi actorii care fac parte din distribuţie au defilat pe covorul albastru.

Primele imagini de la premiera Avatar 2, desfăşurată la Londra. 13 ani au aşteptat fanii aceste momente
Sursa foto:
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2022   •   13:35

Regizorul James Cameron a prezentat ieri, la Londra, continuarea primului film Avatar, evenimentul fiind marcat de apariţia actorilor pe covorul albastru.

În prima parte a filmului SF, lansat în 2009, nativii albaştri din Pandora au luptat împotriva coloniştilor umani, cea de-a doua parte prezentând o acţiune care se derulează după mai bine de un deceniu.

Astfel, continuarea prezintă lupta pentru supravieţuire a familiei formate din Jake Sully, Neytiri şi cei cinci copii ai lor, viaţa acestora fiind ameninţată de venirea "Oamenilor Cerului", notează Agerpres.

Printre actorii care fac parte din distribuţie se numără Sam Worthington, Zoe Saldana şi Sigourney Weaver.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, producătorul Jon Landau afirmă că o mare parte din cel de-al treilea film a fost deja filmată, până în 2028 fiind programate patru filme Avatar.

"Nu am avut niciodată îndoieli că această zi va veni pentru că citisem toate cele patru scenarii, dar cred că enormitatea sarcinii, de a construi lumi, creând acest nivel de detalii cu totul nou, a fost dificil", a declarat producătorul Jon Landau.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close