Antena 3 CNN Timp liber Film Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că ”a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că ”a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că aceasta ar fi ”a căutat să facă rău” atunci când și-a vândut pachetul de acțiuni din podgoria lor comună unui oligarh rus.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că ”a încercat în mod intenţionat să îl rănească”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    07 Iun 2022   •   23:26

Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni din podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună în 2008.

El a spus că decizia ei de a-și vinde cota unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu ”un străin cu asociații și intenții otrăvitoare”.

Cuplul a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează Chateau Miraval şi podgoria sa din sudul Franţei, în 2008, unde s-a și căsătorit șase ani mai târziu.

Pitt spune că el și fosta lui soție au fost de acord să nu-și vândă acțiunile fără permisiunea celuilalt.

În documentele legale obținute de agenția de presă PA, se pretinde că Jolie și-a vândut cota unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără știrea lui Pitt.

Procesul susține că vânzarea a ajutat la lansarea unei preluări ”ostile” a afacerii cu vinuri pe care actorul „o construise cu grijă”.

Avocații lui Pitt au spus că sub conducerea sa, afacerea a crescut într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”, deși Jolie „nu a contribuit cu nimic”.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt”, potrivit documentelor, care au fost depuse săptămâna trecută.

„Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”.

Acesta a adăugat că Shefler „a câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, iar asocierea cu el „periclitează reputația mărcii Pitt atât de atent construită”.

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie.

„Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro.

Se spune că Pitt a contribuit cu 60% la prețul de cumpărare, iar Jolie plătind restul de 40%.

Avocații au mai spus că afacerea cu vin de la proprietate continuă să înflorească și „deși a beneficiat de succesul Miraval, Jolie nu s-a implicat în aceste eforturi”.

Actrița a cerut divorțul în 2016.

×
Subiecte în articol: Brad Pitt Angelina Jolie proces divort
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close