Antena 3 CNN Timp liber Film Ce au în comun Oscar Wilde, Jim Morrison, Moliere şi Edith Piaf?

Ce au în comun Oscar Wilde, Jim Morrison, Moliere şi Edith Piaf?

Ce au în comun Oscar Wilde, Jim Morrison, Moliere şi Edith Piaf?
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
09 Sep 2012   •   17:54

Fantomele lui Oscar Wilde, Jim Morrison, Moliere şi Edith Piaf vor fi personajele unui film francez de animaţie care are ca subiect unul dintre cele mai celebre cimitire din lume, Pere Lachaise din Paris, informează Variety.com.
   
Cel mai vizitat cimitir din lume, unde se află mormintele unora dintre cei mai celebri artişti, este subiectul unui film de animaţie 3D, cu un buget de 19 milioane de dolari, care va combina comedia, genul fantasy şi acţiunea.
   
Personajul principal al filmului, ce va fi regizat de Antoine Colomb şi Guillaume Rio, este o fetiţă de şapte ani, a cărei existenţă se schimbă complet când ajunge să îi cunoască pe "locuitorii" neobişnuiţi de la Pere Lachaise.
   
Filmul este în dezvoltare de 18 luni, iar echipa a realizat un trailer de 2,5 minute pentru a găsi un distribuitor francez, înainte de a intra în producţie.
   
Cimitirul Pere-Lachaise este cel mai mare cimitir din Paris şi unul dintre cele mai renumite din lume. Situat în 20-lea arondisment al oraşului, cimitirul reuneşte mormintele multor celebrităţi.
   
Acest cimitir este recunscut drept monument istoric din 24 iunie 1993.

×
Subiecte în articol: film Franta animatie subiect cimitir fantome fetita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close