Daniel Craig: Nu îl voi mai juca pe James Bond niciodată!

de G.S.    |    21 Mai 2016   •   13:26
Daniel Craig: Nu îl voi mai juca pe James Bond niciodată! Foto: Youtube / ZeroMedia

Actorul britanic Daniel Craig a refuzat suma de 88 de milioane de euro pentru a-l interpreta pe James Bond în alte două filme. El declarase presei anul trecut , după lansarea ultimului film din serie, “Spectre”, că mai bine își taie venele decât să îl întruchipeze din nou pe agentul 007.

Daily Mail susține că actorul de 48 de ani a vorbit serios atunci. În timp ce producătorii fac totul pentru a-l păstra, Craig a refuzat o ofertă de 88 de milioane de euro din partea studiourilor MGM.

“Pentru Daniel s-a terminat. El le-a spus de nenumărate ori marilor patroni după +Spectre+. Au sperat să îl facă să se răzgândească propunându-i mulți bani, dar el nu vrea acest lucru”, arată o sursă. După patru episoade (“Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” și “Spectre”), Daniel Craig a câștigat în total 50 de milioane de euro. Obosit și având probleme la genunchi, acum preferă să se odihnească.

Se fac deja presupuneri în privința celui care îi va urma actorului britanic, considerat de fani un interpret excelent. Tom Hiddleston, de 35 de ani, pare favorit. Actorul născut la Londra este cunoscut pentru rolurile din “Thor”, “Avengers” sau “Crimson Peak”.

x close