Antena 3 CNN Timp liber Film Emma Răducanu, eleganță și rafinament la premiera noului film Bond, ”No time to die”

Emma Răducanu, eleganță și rafinament la premiera noului film Bond, ”No time to die”

Emma Răducanu a apărut iar pe covorul roșu, de data aceasta la premiera noului film Bond, ”No time to die”.

Emma Răducanu, eleganță și rafinament la premiera noului film Bond, ”No time to die”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    29 Sep 2021   •   09:32

Asul tenisului, în vârstă de 18 ani, a stat alături pe covorul roșu de Daniel Craig, Judi Dench, Rami Malek, Storzmy și Billie Elish pentru a sărbători mult așteptata lansare a filmului ce a fost amânată în mod repetat din cauza pandemiei de COVID-19.

Prințul William și Kate Middleton alături de  Prințul Charles și Camilla au fost invitați de onoare la Royal Albert Hall marți seara.

Emma Răducanu a atras toate privirile cu o rochie argintie prinsă la mijloc și pantofi asortați. Accesoriile au inclus cercei și un inel cu diamante, precum și o brățară tenis.

În „No Time to Die” îl regăsim pe James Bond la cinci ani după evenimentele din „Spectre”, când a decis să lase în urmă viața de agent secret și să se bucure de libertate în Jamaica.

Liniștea lui nu durează însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui.

 Așa ajunge pe urmele unui infractor misterios, care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie. Cu Daniel Craig încă o dată în rolul agentului secret 007, filmul îi aduce pe marele ecran și pe Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux și Rami Malek.

Filmul este al 25-lea din franciza Bond și marchează apariția pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Henry Cavill, Robert Pattison, Tom Hardy sau James Norton sunt doar câteva dintre numele vehiculate că ar putea deveni următorul agent 007. James Bond ar putea fi interpretat în premieră şi de un actor de culoare, Idris Elba fiind principalul candidat, dar chiar şi de o femeie.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close