Antena 3 Timp liber Film Florin Piersic, eroul unui maraton cinematografic la Iași

Florin Piersic, eroul unui maraton cinematografic la Iași

09 Iun 2019   •   18:40
Florin Piersic, eroul unui maraton cinematografic la Iași

Marele actor Florin Piersic, iubit și apreciat ca om și artist deopotrivă, este protagonistul unui eveniment de excepție ce vrea să mențină vie cultura cinematografică în România și filmele ce au marcat conștiința publică.

Este prima apariție a îndrăgitului actor de film și teatru la un eveniment de anvergură, după recuperarea de care a avut nevoie, în urma unor probleme la genunchi.

Actorul Florin Piersic va fi sărbătorit la Iaşi, în luna iunie, între 12 și 14 iunie pentru întreaga activitate cinematografică, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Serile Filmului Românesc.

„Florin Piersic revine pe marea scenă. Anul acesta la zece ani de la nașterea acestui festival, vom vedea șase filme alese chiar de marele actor Florin Piersic. Ceremonia se va deschise în Piața Unirii de la ora 20:30 cu filmul de suflet al maestrului, și anume, ”Parașutiștii” în regia lui Dinu Cocea”, a precizat Andrei Giurgia, managerul Festivalului Serile Filmului Românesc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close