Antena 3 CNN Timp liber Film Netflix lansează ”Tudum”, un site care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere legate de conţinutul original al platformei de streaming

Netflix lansează ”Tudum”, un site care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere legate de conţinutul original al platformei de streaming

Netflix a lansat un nou site web numit „Tudum”, care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere - toate legate de conţinutul original al platformei de streaming.

Netflix lansează ”Tudum”, un site care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere legate de conţinutul original al platformei de streaming
Sursa foto: Twitter/Hollywood Reporter
de Alexandra Ionescu    |    10 Dec 2021   •   14:09

Compania re comandă site-ul web ca „un loc pentru a descoperi mai multe despre favoritele tale Netflix”. Pentru o experiență mai curată, utilizatorii se pot conecta pe site cu contul lor Netflix. Netflix spune că site-ul web este încă la început, deoarece intenționează să continue să-l construiască și să adauge noi funcții în viitor.

Tudum va prezenta conținut suplimentar și informații despre emisiunile TV și filmele Netflix. De exemplu, Netflix observă că utilizatorii vor putea săpa mai adânc în conținutul său și să folosească site-ul web pentru a afla lucruri precum unde altundeva au văzut distribuția din „The Witcher” și dacă „Maid” se bazează pe o poveste adevărată. Site-ul web include interviuri exclusive, defalcări ale distribuției, informații despre conținutul care este popular pe platformă, o secțiune de știri în tendințe, detalii despre emisiunile viitoare, o secțiune de explorare și multe altele.

Tudum, care a fost denumit după sunetul pe care utilizatorii îl aud atunci când apasă butonul de redare pe Netflix, este și numele evenimentului virtual global al fanilor Netflix care a avut loc în septembrie. Evenimentul a inclus primele imagini exclusive și panouri cu vedete din unele dintre cele mai populare titluri Netflix. 

Directorul de marketing al gigantului de streaming, Bozoma Saint John, a anunțat lansarea noului site într-o postare pe blog, afirmând că Netflix este „încântat să prezinte Tudum pentru ca fanii să se scufunde mai adânc în poveștile pe care le iubesc, să-și alimenteze obsesiile și să înceapă noi conversații. Este încă devreme, iar lansarea noastră de astăzi este doar începutul.”

Noul site web este acum accesibil pe tot globul, dar în prezent este disponibil doar în limba engleză. Nu se știe dacă Netflix intenționează să lanseze site-ul web în mai multe limbi.

×
Subiecte în articol: Netflix tudum filme platforma streaming
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close