Antena 3 CNN Timp liber Film Partea întunecată a filmului "Mary Poppins". Secretele din spatele ecranului au fost dezvăluite

Partea întunecată a filmului "Mary Poppins". Secretele din spatele ecranului au fost dezvăluite

Partea întunecată a filmului "Mary Poppins". Secretele din spatele ecranului au fost dezvăluite
Sursa foto: Facebook
08 Apr 2019   •   17:05

Departe de a fi perfectă, actrița Julie Andrews a pus o dată un autocolant pe mașina ei pe care scria: "Mary Poppins este o drogată", și pe bună dreptate. Actrița a șocat copiii din film din cauză că înjura tot timpul și fuma non-stop, în timp ce co-starul ei, Dick Van Dyke, era un alcoolic care se lupta cu gânduri sinucigașe, chiar în timp ce dansa și cânta voios. 

În tot acest timp, scriitoarea poveștii era în război cu producătorul filmului, Walt Disney, și era acuzată de rasism și de distrugerea vieții propriului copil. Mai târziu, Matthew Garber, care a jucat rolul tânărului Michael Banks, a murit tragic la vârsta de 21 de ani după ce s-a îmbolnăvit de hepatită în India.

Karen Dotrice, care are acum 63 de ani și a jucat în rolul lui Jane Banks, spune că în ciuda a ceea ce s-a întâmplat în culise, întreaga distribuție a realizat că sunt implicați într-un film cu totul special. Cu toate acestea, îsi amintește cât de șocată a fost să o vadă pe Julie Andrews cu o țigară în gură ți înjurând. 

Până în ziua de azi totuși filmul rămâne favoritul multora mai ales în perioada de Sărbători. 

Sursă: NY Post 

 

×
Subiecte în articol: secrete
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close