Antena 3 CNN Timp liber Film Un film alb-negru, favorit la Globurile de Aur. Vezi LISTA COMPLETĂ a nominalizărilor

Un film alb-negru, favorit la Globurile de Aur. Vezi LISTA COMPLETĂ a nominalizărilor

Un film alb-negru, favorit la Globurile de Aur. Vezi LISTA COMPLETĂ a nominalizărilor
Sursa foto: Foto: dailycontributor.com
16 Dec 2011   •   07:18

Un film alb-negru, mut este favorit la Globurile de Aur 2012. Pelicula The Artist a primit 6 nominalizări. Pe lista posibililor premianţi la gala din 15 ianuarie se află şi multe celebrităţi printre care George Clooney, Brad Pitt sau Meryl Streep.

The Artist a fost nominalizat, printre altele, la categoriile cea mai bună comedie, cel mai bun regizor şi cel mai bun actor de comedie.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

La categoria cea mai bună dramă conduce George Clooney. Joacă în două dintre filmele nominalizate la această secţiune, The Descendants şi The Ides of March. Celelalte pretendente la premiu sunt The Help, Hugo al lui Martin Scorsese şi War Horse, regizat de Steven Spielberg.

Pentru rolul din J. Edgar, Leonardo din Caprio a obţinut nominalizarea pentru cel mai bun actor. Are parte însă de concurenţă serioasă din partea lui Brad Pitt, Ryan Gosslin, Michael Fassbender şi George Clooney.

Meryl Streep e favorită la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă. Interpretarea lui Margareth Thatcher în Iron Lady i-ar putea aduce premiul. 

Şanse mari la premiu are şi Glenn Close, incredibilă în rolul unei femei care se preface că e bărbat pentru a-şi găsi de lucru. Dacă şi ea, şi Meryl Streep sunt obişnuite ale marilor festivaluri şi decernări de premii, nu acelaşi lucru se poate spune despre mai tânăra Rooney Mara, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă pentru rolul din thriller-ul The Girl With the Dragon Tattoo.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close