Antena 3 CNN Timp liber Film Veşti bune pentru fanii actriţei Emma Watson

Veşti bune pentru fanii actriţei Emma Watson

Veşti bune pentru fanii actriţei Emma Watson
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
15 Iun 2013   •   17:40
Emma Watson va lucra alături de producătorul francizei "Harry Potter" pentru o nouă serie fantasy, descrisă ca fiind "o versiune feminină a serialului "Urzeala Tronurilor", scrie Daily Mail, conform Mediafax.
Watson, care poate fi văzută în cel mai recent film semnat de Sofia Coppola, "The Bling Ring", va lucra cu producătorul seriei "Harry Potter", pentru casa Warner Bros.
Proiectul este descris ca fiind "varianta feminină a serialului "Urzeala Tronurilor" şi va fi realizat după trilogia "Queen of the Tearling" semnată de scriitoarea Erika Johansen.
Seria o are în centru pe prinţesa Kelsea Glynn, în vârstă de 19 ani, ce va fi interpretată de Watson, care încearcă să îşi recapete regatul Tearling din ghearele Reginei Roşii.
Cele trei romane vor fi publicate în 2014 şi sunt descrise de către editura Harper Collins ca fiind "o poveste profund umană, care are în centru o eroină ce nu se confruntă doar cu problemele maturizării, ci şi cu dileme legate de modul în care un lider poate fi drept, în lupta sa pentru supravieţuire".
Warner Bros. a cumpărat drepturile de ecranizare a cărţilor, dar acest proiect este încă în dezvoltare. Watson a primit cronici pozitive pentru prestaţia sa în filmul Sofiei Coppola, "The Bling Ring". 
 
În ciuda succesului de după încheierea seriei "Harry Potter", a cărei vedetă a fost, Watson a mărturisit că nu se simte încă în mediul ei, în postura de actriţă. 
"Simt că, în timp ce am tot mai mult succes în carieră, sentimentul meu de inadecvare devine din ce în ce mai profund, de parcă mi-e teamă că într-o zi cineva va afla că sunt o impostoare şi nu merit nimic din ce am câştigat", a mărturisit actriţa. 
Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putând fi văzută ulterior alături de Michelle Williams şi Kenneth Branagh în "My Week With Marilyn", dar şi în filmul semnat de Sofia Coppola, "The Bling Ring".

×
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close