Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Dacă varan şi căcărău se poate, dar macac nu, cei de la CNA să ne dea un îndreptar de natură zoologică

Mircea Badea: Dacă varan şi căcărău se poate, dar macac nu, cei de la CNA să ne dea un îndreptar de natură zoologică

Mircea Badea: Dacă varan şi căcărău se poate, dar macac nu, cei de la CNA să ne dea un îndreptar de natură zoologică
de M.T.    |    05 Iul 2013   •   00:04

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei” pe marginea somaţiei pe care a primit-o de la CNA pentru că l-a numit „macac” pe preşedintele Traian Băsescu.

„Mă bucur că sunt discriminat în România, cred că sunt o minoritate. Îmi place că sunt discriminat, că sunt martelat, ca un iepuraş cu borşul buşnind pe nări de la călcăturile în picioare pe care le încasez de la diferite instituţii ale statului. Astăzi m-a abuzat, din nou, CNA-ul”, a spus Mircea Badea.

„Eu nu i-aş fi spus lui Băsescu macac. Nu mi-ar fi trecut prin minte. În primul rând, pentru că şi macacul are mândria lui. Eu prima oară am crezut că insult macacul. Dar nu, cică pe Băsescu îl insult”, a continuat realizatorul.

„De la CNA înţeleg că macac nu se poate. Deci varan se poate, căcărău se poate, macac nu se poate. Deci atunci e o chestie de natură zoologică. Să ne dea un îndreptar de natură zoologică ăştia de la CNA”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei CNA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close