Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Nu e amuzant că toţi aştia de sub Băsescu traficau genţi cu milioane de euro cash, dar el trăia din leafă?

Mircea Badea: Nu e amuzant că toţi aştia de sub Băsescu traficau genţi cu milioane de euro cash, dar el trăia din leafă?

Mircea Badea: Nu e amuzant că toţi aştia de sub Băsescu traficau genţi cu milioane de euro cash, dar el trăia din leafă?
02 Mar 2015   •   18:43

Mircea Badea a făcut un apel către "justiţia independentă", în ediţia de luni a emisiunii "Citizen Badea", din cadrul "100 de minute", unde a arătat cât de "înduioşător" poate fi faptul că Traian Băsescu a trăit din leafă, în timp ce oamenii din subordinea sa "traficau genţi cu milioane de euro cash".

"Am un apel către justiţia independentă pe care, desigur, cu toţii o iubim, o respectăm şi mai ales credem în ea. Nu e amuzant că toţi aştia de sub Băsescu traficau genţi cu milioane de euro cash, dar el trăia din leafă? (...) Nu e înduioşător?", a completat Mircea Badea, amintind de afirmaţiile judecătorilor în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea.

"Conform judecătorilor, doamna Udrea lua 10 la sută din orice contract, pe când domnul Băsescu trăia din leafă. Îţi dai seama cum trăia Băsescu din aia 50 de milioane pe lună, în timp ce aştia învârteau zeci de mii pe zi", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close