Antena 3 CNN Timp liber Kim Kardashian, răspuns ferm cu privire la zvonurile confom cărora ar divorța: „Am vrut să îmi protejez copii”

Kim Kardashian, răspuns ferm cu privire la zvonurile confom cărora ar divorța: „Am vrut să îmi protejez copii”

Kim Kardashian a publicat un mesaj emoționant cu privire la starea de sănătate mentală a soțului ei Kanye West, în urma zvonurilor conform cărora cei doi ar divorța.Vedata a postat un mesaj pe Intagram Storie în care recunoște faptăl că soțul ei, Kanye West a fost diagnosticat ca fiind bipolar.

Kim Kardashian, răspuns ferm cu privire la zvonurile confom cărora ar divorța: „Am vrut să îmi protejez copii”
Sursa foto: Antena 3
de Diana Ionescu    |    23 Iul 2020   •   21:00

Kim a mărturisit că familia lor trece prin momente extrem de complicate și de dureroase: „Cum probabil mulți dintre voi deja știți, Kanye este bipolar. Oricine suferă de acestă boală sau cunoște pe cineva cu această afecțiune știe cât este de complicat și dureros. Nu am vorbit public până acum despre acest subiect sau despre cum ne afectează viața de familie, pentru că am vrut să îmi protejez copii și dreptul lui Kanye la initimitate. Astăzi însă trebuie să vorbesc despre asta, din cazua dezinformării legate de sănătate mentală”, a scris vedeta.

Vedeta a mărturisit că soțul ei este un om excepțional dar complicat, care s-a lovit de multe probleme în viață. „Înțeleg de ce Kanye este criticat. Este o persoană publică iar acțiunile sale pot cauza emoții și reacții puternice. Este o persoană excepțională dar complictaă, care pe lângă faptul că este un artist și un om de culoare, a trecut și prin moartea mamei, care i-a agravat afecțiuna. Cei care sunt apropiați de Kanye știu ce este în inima lui și înțeleg că de multe ori cuvintele sale nu se alinează cu intențiile sale”, scrie CNN.  

Kanye West, declarații șocante în timpul campaniei: „Eu și cu soția am discutat să ne avortăm primul copil. Ea avea pastilele în mână”

Postarea vedetei de televiziune vine la trei zile după ce Kanye West a ținut un miting de campanie electorală în Carolina de Sud, în care a vorbit despre religie. despre mama sa și despre familie. Kanye a șocat o lume întreagă în timpul mitngului când a mărturisit că el și Kim au discuatat să își avorteze copilul cel mare, pe North West. Conform surselor, întreaga familie Kardashian a fost foarte nervoasă cu privire la comentarile rapperului american. 

După mitingul din Carolina de Sud, Kanye West a postat o serie de mesaje pe Twitter, în care a scris că familia sa vrea să îl închidă și că ar vrea să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian.  

×
Subiecte în articol: Kim Kardashian divort Kanye West
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close