Antena 3 CNN Timp liber Mark Zuckerberg s-a făcut de râs pe rețelele de socializare! Cum a fost surprins fondatorul Facebook. Imagini virale 

Mark Zuckerberg s-a făcut de râs pe rețelele de socializare! Cum a fost surprins fondatorul Facebook. Imagini virale 

Fondatorul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, a făcut furori pe Internet după ce a fost fotografiat într-o ipostază amuzantă, în Hawaii, pe o placă de surf. Miliardarul a fost surprins dat cu un strat extrem de gros de cremă de soare pe fața, care este în totalitate albă, și îmbrăcat cu mânecă lungă în mijlocul oceanului, în luna iulie.

Mark Zuckerberg s-a făcut de râs pe rețelele de socializare! Cum a fost surprins fondatorul Facebook. Imagini virale 
Sursa foto: Facebook/Mark Zuckerberg
de Diana Ionescu    |    21 Iul 2020   •   20:32

Imaginile au stârnit mii de glume pe Twitter, utilizatorii fiind nedueriți cu privire la cantitatea uriașă de cremă folosită și la postura cel puțin ciudată în care acesta a fost forografiat. Miliardarul în vârstă de 36 de ani pare foarte preocupat de protecția împotriva razelor UV: pe placa de surf care costă peste 12.000 de dolari acesta poartă un hanorac și pantaloni negri iar fața îi este acoperită de un alt fel de mască de protecție: o mască de cremă cu SPF, aplicată din abundență.

Miliardarul a fost rugat de localnici să stea departe de insulă

Vacanța fondatorului Facebook vine la numai trei săptămâni după ce localnicii insulei Kauai l-au rugat pe miliardar să nu le mai colonizeze insula, declarând că acesta dă în judecată localnicii pentru a constui o vilă pe pământul lor. Campania împotriva lui Mark Zuckerberg a strâns peste 800.000 de semnături. 

Miliardarul nu s-a lăsat însă descurajat de petiție și s-a întors pe insulă alături de un instructor de surf, care spre deosebire de el era la bustul gol și fără cremă la vedere, scrie Daily Mail. Măsurile de protecție ale miliardarului au făcut furori pe Interner, unde s-a glumit cu faptul că acesta ar fi luat sfaturi de modă de la personajul Joker sau de la o șopârlă care năpârlește. 

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan au cumpărat o propietate pe Insula Kauai de peste 200 de hectare pentru suma de 200 de milioane de dolari în 2014. Cei doi stau acum pe insulă împreună cu cele două fetițe ale lor.  

 

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg imagini virale
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close